21 μοναδικές προτάσεις μακιγιάζ για του Αγίου Βαλεντίνου



Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα πρέπει να επιλέξετε ένα εντυπωσιακό χτένισμα, κολακευτικό makeup, να φτιάξετε τα νυχάκια σας και να βγείτε με το σύντροφό σας. Δείτε μερικές προτάσεις μακιγιάζ που θα αναδείξουν το πρόσωπό σας!

 

Εκπληκτικές προτάσεις μακιγιάζ για την ημέρα των ερωτευμένων







Επειδή δεν αρέσει σε όλες μας το έντονο μακιγιάζ, ξεκινάμε με τις πιο natural προτάσεις, για τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο nude κραγιόν σε μπεζ-καφέ ή ροζ απαλούς τόνους και να δώσετε περισσότερη ένταση στα μάτια σας, χρησιμοποιώντας σκιές ματιών σε γήινες αποχρώσεις και αρκετή μάσκαρα για να τονίσετε το βλέμμα σας.









Το ροζ χρώμα όμως είναι αυτό που έχει την τιμητική του, για όσες επιθυμούν να κάνουν ένα ρομαντικό μακιγιάζ. Δεν είναι απαραίτητο όμως να περιοριστείτε μόνο σε ανοιχτές αποχρώσεις, αλλά μπορείτε να φωτίσετε τα μάτια ας με μια πιο ανοιχτή σκιά και να κάνετε την εξωτερική γωνία των ματιών σας πιο σκούρα.


Φυσικά εδώ ταιριάζει και το ροζ ή κόκκινο κραγιόν, αρκεί η απόχρωση του κόκκινου που θα επιλέξετε να μην έχει τόνους του πορτοκαλί μέσα και είναι πολύ φωτεινό.







Οι περισσότερες από εμάς προτιμούμε γενικά το smokey eye μακιγιάζ, μιας και τονίζει το βλέμμα μας και δίνει ένα πιο seχy και δραματικό ύφος στην εμφάνισή μας. Εδώ απαραίτητο είναι το μαύρο eyeliner και η μαύρη μάσκαρα. Φυσικά μπορείτε να βάλετε και ψεύτικες βλεφαρίδες για να κάνετε και τα μάτια σας να δείχνουν πιο μεγάλα.


Όσο για τα χείλη σας, επιλέξτε ένα φούξια κραγιόν αν δε θέλετε να είναι τόσο «σκληρή» η εικόνα σας, αλλιώς αντιγράψτε το look της Kim Kardashian, χρησιμοποιώντας ένα κόκκινο έντονο κραγιόν. Μιας όμως και είναι στις τάσεις της μόδας για το μακιγιάζ και τα σκούρα κραγιόν, ένα μωβ θα ήταν ιδανικό για τη συγκεκριμένη περίπτωση.







Επίσης, μπορείτε να βάλετε μια μεταλλική σκιά και πάλι σε γήινες αποχρώσεις ή και χρυσή, ώστε να έχετε ένα πιο glamorous makeup. Αν έχετε και πράσινα μάτια, βάλτε μαύρο eyeliner και φωτίστε το εσωτερικό των ματιών σας με ένα λευκό μολύβι ματιών.







Τέλος, μπορείτε να παίξετε και με πιο έντονα χρώματα σκιών, όπως είναι το μωβ, το λιλά και το φούξια, δίνοντας ένα πιο σκούρο τόνο στην κόγχη των ματιών σας αλλά και στην εξωτερική τους γωνία. Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια άσπρη σκιά ή μολύβι ματιών για την εσωτερική τους γωνία.


Εδώ τα ματ κραγιόν σίγουρα αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο το συγκεκριμένο makeup, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορείτε να κάνετε και πιο τολμηρές επιλογές! Για όλες τις προτάσεις όμως, βασικό είναι να έχετε περιποιημένα φρύδια, χωρίς όμως να κάνετε υπερβολές κάνοντας τα πολύ σκούρα.


Πηγή:
www.ediva.gr